Tárhely1.hu
Hétköznap 4-ig: 0617886277
4 után, hétvége: 06204167996
SupportChatOLE

Tárhely szolgáltatás

PHP, 200 MB tárhely
3.500 Ft/év
 • Tárhely: 200 MB
 • Adminfelület: Teljes menedzselés
 • PHP futtatás
 • Cron jobs

Tárhely szolgáltatás

PHP, 1 GB tárhely
5.000 Ft/év
 • Tárhely: 1 GB
 • Adminfelület: Teljes menedzselés
 • PHP futtatás
 • Cron jobs

Tárhely viszonteladás

Már
3.000 Ft/hó
 • Tárhely: 10 GB
 • Domainek: 10 db
 • Adatbázisok: 10 db
 • Adminfelület: Teljes menedzselés
Csomag Tárhely CS1 Tárhely CS2 Tárhely CS3 Tárhely CS4 Tárhely CS5 Tárhely CS6
Tárhely méret 200 MB 1000 MB 2000 MB 5000 MB 10000 MB 20000 MB
IspCP Omega adminfelület IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely
FTP hozzáférések ftp hozzáférés kliesnsek ftp tár ftp accounts ftp hozzáférések
Domain használat korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
E-mail-ek 1 1 3 5 5 10
Alias-ok 2 2 6 10 10 20
E-mail tárhely korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Adatbázisok(MySQL) korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Adatforgalom korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Időzített scriptek(cron) cron jobs cron cron webtárhely időzített parancs időzített script időzített futtatás
Spam biztonság email szemét nélkül spamszűrés vírusírtás vírusvédelem spamvédelem
POP3 pop3 email e-mail emailcím pop3-mal pop3 mail
IMAP imap e-mail e-mail imap normál email imap mail imap, pop3
Webmail squirrel mail squirrel horde webmail roundcube
Online fájl feltöltés tárhely fájlkezelp ftp tárhely tárhely feltöltés
CGI, CURL asp tárhely ingyen hosting domain regisztráció cgi futtatás asp futtatás rails tárhely
Egyéni hibaoldalak hibaoldalak egyedi 404 404
Egyéni .htaccess .hu domain htaccess domain regi htacces htpassw htpasswd
Jelszóval védett mappa mappák jelszóval jelszó védett mappa .com domain védett tárhely
Statisztikák google analitics .info domain webalizer awstats stats analitics
PHP, Zend olcsó tárhely php webtárhely zend webtárhely zend tárhely php zend tárhely zend
Folyamatos adatmentés backup backup tárhely FTP backup .hu domain
Havi díj 600 Ft+ÁFA 700 Ft+ÁFA 800 Ft+ÁFA 1.000 Ft+ÁFA 1.200 Ft+ÁFA 2.000 Ft+ÁFA
Éves díj 3.500 Ft+ÁFA 5.000 Ft+ÁFA 6.000 Ft+ÁFA 8.000 Ft+ÁFA 12.000 Ft+ÁFA 18.000 Ft+ÁFA
Megrendelés>>

Webtárhely menü


Adminfelületes Tárhely

Akár Ön is menedzselheti saját tárhely és domain neveit az általunk biztosított adminfelület segítségével felhasználónév és jelszó birtokában. Természetesen mindezt ügyfélszolgálatunk is elvégezheti Ön helyett. Emellett a nap 24 órájában várjuk kéréseit és kérdéseit is.


CMS kiszolgáló tárhely

A CMS segítségével viszonylag gyorsan és költséghatékonyan juthat profi, adminfelülettel rendelkező honlapokhoz. Ezek a rendszerek profi tárhelyet igényelnek, melyeket cégünknél teljes mértékben rendelkezésükre bocsájtunk ügyfeleink számára.


MySQL adatbázis tárhelyhez

Már havi 500 Ft-ért is hozzájuthat MySQL adatbázishoz. Már 2 GB-os csomagunkhoz is adunk. Ne hagyja ki a lehetőséget!


Joomla tárhely

A Joomla hazánkban a leggyakrabban használt CMS kiszolgáló rendszer. Cégünk azonnali hozzáférhető, és tökéletesen működő tárhelyet tudunk honlapja mögé tenni. A problémamentes rendszerműködést pedig mindig a legfrissebb Joomla rendszerrel biztosítjuk. Tovább Joomla segítségével profi színvonalú honlap készíthet?. Felhasználó barát felülete miatt nem csak cégek, vállalkozások számára ajánljuk, hanem magánszemélyek is, mivel könnyen használható és akár otthoni tevékenységekre is alkalmazható. Rendelkezik tárhely, cikk-, menü-, felhasználó és hirdetéskezelővel, valamint az alapcsomag funkciói közé tartozik az RSS- és Atom-hírcsatornák, szavazások, keresőbarát URL-ek, tömeges levél és üzenetküldések, valamint LDAP és OpenID-hitelesítések. A Joomla futtatásához PHP-re és egy webkiszolgálóra van szüksége.


Tárhely árak

Mint elsőszámú hosting szolgáltatás, az alábbi tárhely csomagokat tudjuk szolgáltatni ügyfeleinknek. Tárhely szolgáltatásunk első osztályú!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpont alatt.


Tárhelybérlés során mit nyújtanaka díj ellenében?

Ha tárhely csomagot rendel, kap egy bizonyos tárterületet, amelyre elhelyezheti honalpját. Mindezenfelül kap egy egyedi, kizárólag az Ön tárterületére mutató domain nevet is.


Milyen hamar férek hozzá a tárhelyemhez és meddig érvényes?

A rendeléstől és a fizetési igazolástól számított 1 órán belül tárhelye működésbe lép. Amennyiben meglévő domaint irányít át hozzánk, akkor pluszban számolni kell az átirányítás időtartamával is. Ha új domaint regisztrál nálunk, akkor a domain regisztrációs idejével kell számolni. Viszont a domainnek átállási, vagy regisztrációs ideje alatt nálunk bérelt tárhelye már működik, ezért honlapja már feltölthető.


Milyen méretű tárhelyet béreljek?

Ha még nem rendelkezik honlappal sem kellő tapasztalattal a tárhelyek téren, akkor Önnek a legkisebb tárhelyet ajánljuk. Évközben bármikor kérhet bővítést, amit csak időarányosan kell kifizetnie. Így elkerülhető, hogy fölösleges vásároljon nagyobb tárhelyet, mint amire szüksége van. Ha már honlapja, akkor válasszon kínálatunkból jelenlegi tárhelyének mérete alapján. Amennyiben több fényképet, videót szeretne feltölteni tárhelyére, akkor minimum az 1 GB tárhely méretet ajánljuk. Mindemellett DNS fenntartási díjat is kell fizetnie, ha Cégüknél nem rendelkezik tárhellyel és nem is kíván vásárolnia jövőben sem.


Hány FTP fiókom lehet?

Szolgáltatásaink során korlátlan ftp fiókot adunk. Továbbá lehetősége van bárkinek (pl. webmasternek vagy ismerősnek) FTP hozzáférést adnia Cégünknél bérelt tárhelyéhez. Ám nemcsak korlátlan, hanem korlátozott hozzáférés beállítására is képes: kizárólag egy könyvtárt érhet el és nem a főkönyvtárat.


Legfeljebb létrehozható aldomain, parkolt és hozzáadott domain

Ingyenesen adunk korlátlan mennyiségű parkolt domain és aldomain lehetőséget, valamint 1db hozzáadott domaint.


Brute Force letiltás

Amennyiben Ön többször rosszul adja meg jelszavát belépésekor vagy levelező programjában rosszul van megadva a jelszó, akkor ebben az esetben a rendszer letiltja az Ön IP-címét. Ezt a jelenséget nevezik Brute Force tiltásnak. Ha ilyen történne Önnel, küldjön nekünk egy e-mailt, amelyben elküldi IP-címét, mely honlapunkon tud megnézni és majd mi feloldjuk letiltását


Tárhely rendelés

 • 1. Kérjük, küldjön egy üzenetet Cégünknek. Ezt legegyszerűbben a megrendel gomb megnyomása után az adatok kitöltésével tudja megtenni.
 • 2. E-mailben elküldjük Önnek a megfelelő dokumentumokat.
 • 3. Kérjük, töltse ki őket, írja alá és küldje vissza nekünk e-mailben, faxon vagy postán.

Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!Gy.I.K - Tudásbázis

Mi az a tárhely?

A tárhely vagy webtárhely egy olyan internetes szolgáltatás, amely igénybevételével saját weboldalát tudja elhelyezni a világhálón. Egy kicsit konkrétabban megfogalmazva: egy kiszolgáló szerver erőforrásai számos felhasználó között van felosztva, így egy felhasználó a rendszer által a felhasználó számára dedikált tárhelyet foglal el. Mindez egy egyedi domain név segítségével érhető el, ezáltal a domain beírásakor a tárhelyen lévő weboldalt jelenik meg.

A kisebb forgalmú weboldalakat ilyen bérelt tárhellyel lehet költséghatékonyabban üzemeltetni.

Mit jelent a webhosting?

A webhosting egy angol kifejezés, melynek magyar fordítása webtárhely vagy tárhely. Mindkettő használata elfogadott hazánkban, ezért a különböző honlapokon vagy az egyik vagy mindkettő használata is megszokott. Mindkét kifejezés ugyanazt a szolgáltatást takarja. A kifejezésről bővebben a "Mit jelent a tárhely?" GY.I.K. alatt olvashat.

Mi az a honlap?

mind ugyanazt a fogalmat takarják. Definíció szerint:

"Egy vagy több webes forrásból származó információk összessége, amelyet egyidejű feldolgozásra szánnak, és egy-egyszeri URI határoz meg. Jobban mondva, egy weblap egy webes forrás, amely további webes forrásokat foglalhat magába egyetlen közös egységként való feldolgozásra, és azon egyedüli webes forrás URI-je hivatkozik rá, amely nem foglaltatik benne." - World Wide Web Consortium

Honlapot megfelelő protokoll segítségével személyi számítógépünkön (például otthonról), az internetről vagy bármilyen más számítógép-hálózatról érhetünk el. Honlapokat az interneten a webcímükkel, vagy más néven URL-jükkel, vagy URI-jükkel azonosítjuk. Ez teszi lehetővé, hogy a weboldalakra minden felhasználói környezetben egységes módon hivatkozzunk.

Mit jelent a tárhely bérlés?

Hazánkban sok szinonimája honosodott meg: weblap, weboldal, webhely, honlap, melyek A tárhely bérlés vagy webtárhely bérlés, olyan internetes szolgáltatás, ami során egy vagy több egy adott szolgáltató szerverén tárolnak. Mivel egy szerveren rengeteg weboldal tárolható, ezért abba az esetben, ha csak egy vagy néhány honlapot szeretnék fenntartani - melyek összes kapacitása nem tesz ki egy önálló szervert - nem éri meg saját szervert vásárolni. Sokkal jobban megéri egy szolgáltatótól akkora méretű tárhelyet bérelni, mint amire szükség van.

Mit jelent a CMS rövidítés?

A CMS az angol Content Managment System rövidítése, melyet magyarul tartalomkezelő rendszernek (rövidítése TKR) fordítunk. A CMS-ek legfontosabb funkció a következők: Lehetővé tegyék a könnyű adattárolást és adatelérést, egyszerre biztosítsák számos felhasználó számára az adatok tárolását és megosztását, csökkentsék a redundáns adatbevitelt, lehetővé tegyék a hozzáférés szerep szerinti szabályozást (a felhasználó szerepétől függ, hogy mely adatokat módosíthatja, illetve láthatja), könnyebbé tegyék a kimutatások összeállítását, és legutolsó sorban segítsék a felhasználói kommunikációt. Webtartalom-kezelő rendszer (WCMS) WCMS a weblapok készítésének megkönnyítésére szolgálnak, melyek használatával kikerülhető a programozói ismeretek (HTML nyelv, Weboldal feltöltési módszerek, stb.).

Mit jelent az e-mail tárhely?

E-mail vagy email tárhely a gmail szolgáltatásaihoz hasonló: nagy mennyiségű és nagy terjedelmű levelek küldésére specializálódott tárhely szolgáltatás, amelynek egyetlen korlátja a tárhely mérete.

Mi jelent a HTML?

A HTML a HyperText Markup Language rövidítése és olyan leíró nyelv, melyet weblapok készítéséhez fejlesztettek ki, és a W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával napjainkra már internetes szabvánnyá is vált. HTML általában szöveges állományokban található meg internethez csatalakozó számítógépeken. E állományokban találhatóak azok a szimbólumok, amelyek a megjelenítő programnak leírják, hogyan kell feldogozni és megjeleníteni adott állomány tartalmát.

Mit jelent a PHP?

A PHP egy nyílt forráskódú, számítógépes szkriptnyelv és a Hypertext Preprocessor rövidítése. A PHP nyelv tulajdonképpen a HTML nagymértékű kiegészítése. Rengeteg olyan feladat elvégezésére alkalmas nyelv, amelyre az ügyféloldali szkriptek képtelenek vagy csak korlátozott mértékben képesek. Ilyen például a bejelentkezés, az adatbázis- és fájlkezelés, a kódolás, az adategyeztetés, a kapcsolatok létrehozása, az e-mail küldése, az adatfeldolgozás, stb. Ráadásul ez a programnyelv kiváló segítség minden olyan esetben, ahol nagyszámú ismétlődő feladatsort kell végrehajtani: például képek linkelése és listázása, listakészítés stb.

Mit jelent a WordPress?

A WordPress egy mai publikációs platform. Másként megfogalmazva: egy PHP-alapú tartalomkezelő és blogrendszer, amely a MySQL-t használja adattárolásra. A WordPress egy ingyenes és szabadon felhasználható szoftver, ami a webes szabványokat, az esztétikát és a használhatóságot tartja szem előtt.

Mi jelent a Joomla?

A Joomla PHP-ben írt nyílt forráskódú CMS, mely a Mambo továbbfejlesztéseként jött létre. MySQL adatbázist használ az adatok tárolására és RSS feed-et, híroldalt, blogot, fórumot, szavazást, naptárat, keresést és különböző nyelvű fordítást tartalmaz. A joomla egy szuahéli eredet? szó, melynek fonetikus kiejtése "jumla", jelentése pedig mindenki együtt, egy egészként.

Mit jelent az SQL és a MySQL?

Az SQL az angol Structured Query Language rövidítése, melyet magyarul strukturált lekérdezőnyelvnek hívunk. Az SQL relációs adatbázis-kezelők lekérdezési nyelve. A relációs adatbázis-kezelők leggyakrabban SQL nyelven programozhatók, ám ennek a nyelnek is léteznek nyelvjárásai. Ez abban nyilvánul meg, hogy bár az SQL alapvető utasításait egyformán, a később beépült nyelvi elemeket már nagyon másképp valósítják meg. A MySQL egy több felhasználós, többszálú, SQL-alapú relációs adatbázis-kezelő. Jelenleg az egyik legelterjedtebb, amely annak köszönhető, hogy egyszerűen beállítható és költséghatékony megoldást nyújt dinamikus honlapok szolgáltatására.

Mit jelent a Drupal?

A Drupal, egy PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer. Napjainkban különösen népszerű az internetes közösségi oldalak létrehozásánál. A Drupal olyan modulok illesztését is támogatja, amelyek további funkciókkal bővíthetik az alaprendszert. A modulok széles választéka közül lehet válogatni: képgaléria, elektronikus kereskedelem, levelező funkciók stb. A dokumentáció, a modulos felépítés, a tiszta forráskód teszi lehetővé a további funkciók írását PHP ismerettel rendelkezőknek. A Drupal szó a holland "druppel" szó angol fordítása, ami azt jelenti, hogy "csepp". A Drupal kitalálója valójában "dorp"-nak (falunak) akarta nevezni az oldalt, de elgépelte a szót és végül úgy gondolta, hogy ez is megfelel a számára.

Mit jelent a PostgreSQL?

A PostgreSQL vagy más néven Postgres egy szabad licenszű relációs adatbázis-kezelő szoftver. Számos más szabad szoftverhez hasonlóan a fejlesztést önkéntesek végzik közösségi alapon. Mindez a postgresql.org elsődleges koordináló oldalon érhető.

Miért béreljek tárhelyet, ha saját szerverem is lehet?

Amennyiben néhány weblapot (vagy talán csak egyet) szeretne üzemeltetni, nem éri meg Önnek egy saját szerver fenntartása, mivel egy önálló szerver havi költsége sokkal több, mint egy tárhely éves bérleti költsége.

El tudom érni az FTP a weben?

Csak akkor elérhető FTP weben, ha az Ön által használt böngésző támogatja ezt a fajta kapcsolatot (FTP kapcsolatot), ám általában támogatják. Ellenben a fájlok nem linkelhetők webes felületről!

Ha ilyenre lenne szüksége, akkor hagyományos tárhelyet ajánljuk Önnek. FTP elérés 21-es porton a http pedig a 80-as porton zajlik.

Mit jelent a Ruby on Rails?

A Ruby on Rails a Ruby programozási nyelvre épülő, nyílt forrású (MIT licenc alatti) webalkalmazás-keretrendszer.

Alapelvei: ne ismételd magad és konvenciók a beállítások előtt. Vagyis minden információ csak egy helyen szerepel (például egy adatbázis kezel? osztályban nem kell az oszlopokat definiálni, a Rails közvetlenül kiolvassa a nevüket az adatbázisból), és a konvenciókat követő elnevezésekhez automatikusan kódot generál. AJAX-támogatása miatt a web 2.0 alkalmazások egyik népszerű keretrendszere.

A Ruby on Rails keretrendszer különböző csomagokat tartalmaz, mint az ActiveRecord, ActiveResource, ActionPack, ActiveSupport és ActionMailer. Ezeken kívül bárki készíthet kiegészítéseket az alapcsomagok kib?vítésére.

Mit jelent a Ruby?

A Ruby egy olyan új generációs nyelv, aminek számos meglév? nyelv szolgált alapjául. Rendelkezik a script nyelvek (mint a PHP, Perl, Python, stb.) ismérveivel, sebessége (a többi script nyelvhez képest) nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásként pedig barátságos objektum orientált programozást tesz lehetővé. Továbbá olyan általános nyelv, mely mind parancssori, mind webes használatra jó választás lehet - ez utóbbihoz megfelelő támogatással is bír.